ΕΚΛΟΥΕΣ ΥΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Αγαπητοί γονείς,

Τις επόμενες ημέρες για λάβετε ένα μήνυμα από τη Διεύθυνση του Σχολείου μας για την εκλογή των γονέων-αντιπροσώπων στα Συμβούλια του Σχολείου (Conseil d’école) και του Ιδρύματος (Conseil d’établissement) .

Οι εκλογές αυτές, που από την περσινή σχολική χρονιά διεξάγονται ηλεκτρονικά και απαιτούν μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο σας, θα πραγματοποιηθούν:

Από τις 9:00π.μ. της Τετάρτης 09 Οκτωβρίου,
έως τις 10:00π.μ. της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2019.

Είναι πολύ σημαντικό η συμμετοχή μας στις εκλογές αυτές να είναι μαζική, ώστε κατά τη συζήτηση για τη λήψησημαντικών αποφάσεων (μεταρυθμίσεις του AEFE, επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων, νέο Baccalauréat, κ.ά.) η γνώμη μας να έχει βαρύτητα και να μπορούμε να ακουστούμε όταν προασπίζουμε τα συμφέροντα όλων των γονέων και των παιδιών τους.

Η συμμετοχή στις εκλογές είναι απαραίτητη, ακόμα κι αν υπάρχει μία λίστα.

Αν μέχρι σήμερα δεν σας δόθηκε η ευκαιρία, μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γαλλικού Τμήματος (ΑΡΕ) για τη σχολική χρονιά 2019-2020.
Στον ανανεωμένο ιστότοπο του Συλλόγου μας θα βρείτε τη φόρμα εγγραφής/συνδρομής, τα τραπεζικά στοιχεία για την οn-line πληρωμή, τη σύνθεση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής του APE και πολλές άλλες πληροφορίες.