ΕΚΛΟΥΕΣ ΥΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ

Αγαπητοί γονείς,

Τις επόμενες ημέρες για λάβετε ένα μήνυμα από τη Διεύθυνση του Σχολείου μας για την εκλογή των γονέων-αντιπροσώπων στα Συμβούλια του Σχολείου (Conseil d’école) και του Ιδρύματος (Conseil d’établissement) .

Οι εκλογές αυτές, που από την περσινή σχολική χρονιά διεξάγονται ηλεκτρονικά και απαιτούν μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο σας, θα πραγματοποιηθούν:

Από τις 9:00π.μ. της Τετάρτης 09 Οκτωβρίου,
έως τις 10:00π.μ. της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2019.

Είναι πολύ σημαντικό η συμμετοχή μας στις εκλογές αυτές να είναι μαζική, ώστε κατά τη συζήτηση για τη λήψησημαντικών αποφάσεων (μεταρυθμίσεις του AEFE, επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων, νέο Baccalauréat, κ.ά.) η γνώμη μας να έχει βαρύτητα και να μπορούμε να ακουστούμε όταν προασπίζουμε τα συμφέροντα όλων των γονέων και των παιδιών τους.

Η συμμετοχή στις εκλογές είναι απαραίτητη, ακόμα κι αν υπάρχει μία λίστα.

Αν μέχρι σήμερα δεν σας δόθηκε η ευκαιρία, μπορείτε ακόμα να εγγραφείτε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γαλλικού Τμήματος (ΑΡΕ) για τη σχολική χρονιά 2019-2020.
Στον ανανεωμένο ιστότοπο του Συλλόγου μας θα βρείτε τη φόρμα εγγραφής/συνδρομής, τα τραπεζικά στοιχεία για την οn-line πληρωμή, τη σύνθεση της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής του APE και πολλές άλλες πληροφορίες.

 

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.